Retorna amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Dijous 17 Novembre 2011

En el marc del Màster de Gestió i Tractament de Residus, els estudiants de la Universitat Autònoma de Madrid podran recuperar els seus envasos de metall i ampolles de plàstic a la furgoneta de Retorna.

La propera setmana (del 21 al 25 de novembre) es celebrarà la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, projecte que compta amb el suport del programa LIFE + de la Comissió Europea i té com a objectiu organitzar a Europa accions de sensibilització per a la prevenció de residus. La iniciativa compta amb tot el suport de Retorna, que estarà compromesa amb els actes que es desenvoluparan a Espanya a través del Màster de Gestió i Tractament de Residus de la Universitat Autònoma de Madrid.

En primer lloc, la furgoneta de Retorna que porta a bord una màquina de recollida, classificació i compactació d'envasos, romandrà durant aquests cinc dies, en horari de 10:30 a 17:00 hores ubicada a l'aparcament davant del Rectorat. Els estudiants universitaris tindran l'opció de retornar els seus envasos de metall i ampolles de plàstic d'un sol ús i es sortejaran dues bicicletes entrer els participants. L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer i promoure el funcionament del Sistema de Retorn. Es tracta de la mateixa furgoneta que ha recorregut al Retorna Tour i que ha aconseguit recuperar 270.000 envasos en vuit ciutats d'Espanya.

A més, Retorna participarà activament en els tallers i xerrades que es duran a terme durant la setmana. Com a exemple, Miquel Roset, director executiu de Retorna, participarà en la taula rodona "La millora dels fluxos dels residus domèstics", que tindrà lloc el dilluns dia 21 a les 11:10 a la Facultat de Ciències dins de la jornada per la prevenció dels residus.Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: