Retorna, reconeguda en els premis Ones Mediterrània

Dimecres 12 Juny 2013

A la XIX edició dels guardons lliurats per la Fundació Mare Terra, Retorna ser reconeguda per la seva tasca en l'aplicació de tecnologies netes.

Per primera vegada en la seva història els Premis Ones Mediterrània es van celebrar al Teatre Metropol de Tarragona, el principal espai cultural de la ciutat amb capacitat per a més de 500 persones, i Retorna tenir el privilegi de recollir un dels guardons atorgats per la Fundació Mare Terra. El director de Retorna, Miquel Roset, va ser l'encarregat de rebre un dels reconeixements de la XIX edició dels premis en l'apartat de millor tasca en l'aplicació de tecnologies netes.

L'acte de lliurament dels guardons es va celebrar el passat 6 de juny, amb la presència de representants de la classe política, empresarial, social i cultural de Tarragona i Catalunya. La gala de lliurament dels premis va ser presentada pels periodistes Juan Carlos Ruiz i Yolanda García. Ángel Juárez, President de Mare Terra Fundació Mediterrània, amb l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que "Mediterrània fa vint anys que treballa per Tarragona i des de Tarragona, que porta el nom de la ciutat per tot el món i que és un element més del patrimoni social dels tarragonins ".

La gala va comptar amb actuacions de ball i dansa i la presència dels deu premiats entre els quals també es trobaven l'economista i activista social Arcadi Oliveres, el setmanari El Jueves, la Fondazione Falcone, la cooperativa La Fageda o l'organització Ocean 2012.

Últimes Notícies
 

   Organitzacions que donen suport als Sistemes de Dipòsit per evitar l'abandonament de residus al medi ambient:

     
     
 

   Retorna és membre de: